Raad der Reederij

De Notulen van de Raad der Reederij van de OUD-ALBLAS, ORION en TIMOR heb ik reeds geruime tijd gereed, maar nog niet gepubliceerd omdat ik de Grootboeken nog niet  gecompletteerd heb.
Desondanks zal ik de notulen toch maar eens publiceren, bij deze die van de OUD-ALBLAS (de andere twee komen binnenkort/ 10Apr: ze staan er op), omdat de grootboeken mijn prioriteit voorlopig niet krijgen. Onder andere Extracten uit een aantal Logboeken van de KOSMOPOLIET ga ik komende tijd meer prioriteit geven.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Raad der Reederij

 1. Richard Guy says:

  Dear Kees

  Sorry for writing in English – I can try in Dutch if you prefer but I will be clearer in my own language.
  I’ve just found your inventories of voyages of Dordrecht ships – are these published anywhere other than online? If I were to cite you in a publication, how would I do so?

  Thank you very much for doing this work and making it available!

  • Kees says:

   Hi Richard,
   The information on my website is not available anywhere else. You can kindly cite me as Kees Bouten on sailigsteps.com
   .

 2. Donald says:

  Hallo Kees,
  Met interesse heb ik de notulen van de elfde reis vd Orion gelezen. Ze houden echter halverwege de reis op. Ik heb ik het archief in Dordrecht navraag gedaan over het tweede deel van de reis: vanaf Batavia naar Passuruan, Bangjuwangi en weer terug naar Brouwershaven. Nergens. Weet jij waar ze zijn of denk je dat ze nooit meer afgemaakt zijn.?
  Donald

  • Kees says:

   Hoi Donald,

   Na geruime tijd afwezigheid uit Nederland en vervolgens andere prioriteiten, bij deze eindelijk mijn reactie op je vraag.
   Ik zou het niet direct uit mijn hoofd zo weten, maar indien je nader geïnteresseerd bent dan ben ik graag bereid om je voor zover mogelijk van antwoord te voorzien indien je me belt op 06-54972008 of emailt naar kees@bouten.com.

   Met maritieme groet,
   Kees Bouten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *